Welkom op de website van ICT Kleine.

ICT Kleine is een jong dynamisch ICT bedrijf, die voornamelijk startende ondernemers, kleine en middelkleine ondernemingen helpt, om zich te promoten op het internet. Bovendien kan ICT Kleine u voorzien van de juiste ICT hard- en software. 
Vaak weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen. ICT Kleine kan u daarbij helpen. ICT Kleine biedt u complete oplossingen aan, om uw bedrijf te promoten op het internet en te voorzien van de juiste werkplekken met de daarbij behorende hard- en software en telefonie oplossingen. Ook voor bedrijven die toe zijn aan een nieuwe website of ICT-behoeften kan ICT Kleine veel betekenen.  Als ondernemer heeft u uiteraard een boekhoud- en facturatieprogramma nodig. ICT Kleine kan dit allemaal voor u regelen van a tot z, inclusief systeembeheer op afstand en online back-up mogelijkheden. 

ICT Kleine is een eenmansbedrijf, wat een aantal voordelen voor u heeft. Zo heeft u geen ingewikkelde helpdesk, waar u steeds iemand anders aan de lijn heeft en wikkelt u de diverse zaken met 1 persoon af. Wel zo handig, en wel zo snel. Kijkt u eens rustig rond op de website van ICT Kleine en kijk wat ICT Kleine voor u kan betekenen.

Patrick Kleine.