Wifi hotspot

Heeft u wel eens overwogen om uw klanten iets extra's te bieden? Dan is een Wifi hotspot mogelijk iets voor u.

In uw restaurant, cafe of autobedrijf kan uw klant internetten met zijn laptop, gsm of ander apparaat via de door u aangeboden wifi verbinding.

Zo levert u uw klanten en extra service en mogelijk extra omzet voor u!

Afhankelijk van uw wensen kan deze verbinding voor uw klanten tegen betaling gebruikt worden of gratis. Wij configureren het systeem naar uw wensen. Het enige wat u nodig bent is een oude pc met een cd rom speler en 2 netwerkkaarten, een internetverbinding een een wifi router of accespoint. Desgewenst kunnen wij uiteraard u deze (gebruikte) hardware leveren.

Op het moment dat de klant inlogt op uw hotspot kunnen wij er voor zorgen dat ze automatisch eerst naar uw eigen webpagina gaan en daar uw aanbiedingen ed. kunnen zien.

Uiteraard zorgt ICT kleine er voor dat alle veiligheid maatregelen genomen worden om misbruik van uw netwerk te voorkomen. Zo kunnen we diverse poorten afschermen om bijvoorbeeld het versturen van spam email en downloaden via p2p via uw verbinding te voorkomen.

Ook is het mogelijk om op afstand de hotspot te controleren, aan te passen en te updaten. Dit doen wij uiteraard buiten de openingstijden van uw bedrijf zodat u gewaarborgd bent van een goede en veilige verbinding voor uw klanten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van de ICT Kleine Wifi hotspots.

Het voordeel van de ICT Kleine hotspots is dat u alleen eenmalige hardware en configuratie kosten kwijt bent en niet zoals u veelal ziet de grote steeds weer terugkomende maandelijkse kosten om de hotspot in de lucht te houden. (met uitzondering van uw internet aansluiting)

Wilt u meer informatie over WiFi Hotspot of andere producten van ICT Kleine? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.