Voip Hosted Telefonie

ICT Kleine biedt een Hosted Telefonie oplossing aan voor het midden en klein bedrijf. Hierdoor heeft u als ondernemer geen investering meer in een eigen PBX (Telefoon centrale) maar neemt u dit als dienst af. Afschrijvingen, verouderde techniek en schaalbaarheid horen hiermee tot het verleden!

Het systeem is volledig gebaseerd op VOIP (Voice over IP) maar integreert wel met de bestaande infrastructuur (ISDN-2, Analoog of ISDN-30). Ook beschikt het over de modernste faciliteiten zoals ACD (Advanced Call Distribution - Wachtrijen), VRS (Voice Response Systeem) maar ook over Follow Me functionaliteit, integratie van mobiele communicatie en volledige integratie met Microsoft Exchange en Outlook.

Het systeem werkt van 2 tot 10.000 toestellen. Het platform is volledig schaalbaar en u hoeft nimmer meer opnieuw te investeren, het platform groeit met u mee. Vanaf dag 1 heeft u reeds de beschikking over alle functionaliteit, alleen het aantal toestellen hoeft u uit te breiden!

ICT Kleine regelt voor u de volledige installatie, oplevering en ook de migratie van uw bestaande telefonie infrastructuur.

Afgezien van de besparing op de investering en de onderhoudskosten bespaart u ook aanzienlijk op uw telefonie kosten, zowel op de infrastructuur (ISDN-2, ISDN-30 of analoge lijnen) als op de gesprekskosten welke gemiddeld 30% lager liggen dan u nu bij KPN betaalt!

Graag maken wij een afspraak met u om Hosted Telefonie van ICT Kleine verder toe te lichten en een offerte op maat te maken.

De afkorting VoIP staat voor Voice over IP.

Met andere woorden is VoIP dus IP-telefonie, waarbij het internet of een lokaal IP-netwerk gebruikt wordt om de spraak te transporteren. Het is hierdoor dus mogelijk om telefonie en data te combineren via 1 netwerk. Het grote voordeel is dat hierdoor slechts 1 infrastructuur nodig is. Daarnaast is koppeling van locaties, thuiswerkplekken, koppeling met pc's, laptops en dergelijke ook mogelijk.

Dankzij VoIP kan de bereikbaarheid van bedrijven en personeel verhoogd worden, deze oplossing is namelijk locatieonafhankelijk.

Kostenbesparing is ook een belangrijk voordeel, bijvoorbeeld door koppeling van locaties, waardoor intern bellen gratis is.

Wilt u meer informatie over Voip of andere producten van ICT Kleine? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.