Webhosting

Op het moment dat wij uw website gereed hebben, of u uw website aangeleverd heeft,  moet deze natuurlijk ook op het internet te zien zijn. Daarom hebben wij goede contacten met diverse hosting providers die uw website graag op een van hun servers online zetten.

Wij functioneren daarbij als partner en regelen alles voor u. Dus voor u geen extra werkzaamheden. Ook als u wilt verhuizen van provider of een domeinnaam wilt aanvragen kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. De keuze van hosting provider is afhankelijk van uw wensen. Hoe veel schijfruimte hebt u nodig? Wel of geen e-mail mogelijkheid, wilt u een webshop, hoeveel dataverkeer is er nodig?

Al deze zaken zijn belangrijk om een juiste keuze te maken en wij regelen dit graag voor u. Ook het aanmelden en optimalisatie voor de diverse zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google is een belangrijke taak voor optimaal resultaat die wij graag voor u uitvoeren.
U wilt toch ook dat uw website makkelijk te vinden is op internet en daardoor meer nieuwe klanten u weten te vinden? Meer nieuwe klanten betekend veelal extra omzet. Daarmee heeft u uw website meestal al  snel terugverdiend.

Wilt u meer informatie over webhosting of andere producten van ICT Kleine? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.